Què és l'AMPA?


L’AMPA de Sa Graduada és una entitat que agrupa als pares i mares dels alumnes de l'escola, constituïda com associació sense ànim de lucre i creada per a col·laborar en la millora dels serveis i de l'educació que ofereix el nostre centre.


Per a què serveix?

  • És el principal interlocutor que tenen els mestres i els equips directius per a tractar els temes que afecten a tot el col·lectiu de famílies.
  • Permet opinar a les famílies sobre el funcionament quotidià de l'escola.
  • Administra i gestiona els recursos que aporten els associats.
  • Participa en la presa de decisions i en el govern de l’escola mitjançant un representant al Consell Escolar del centre.


Qui som? 

L'Associació està formada per totes les famílies que s'han inscrit com a sòcies.

L'actual Junta Directiva, elegida per votació en l'Assemblea Extraordinària del passat dia 14 de novembre de 2014, està formada per el següents membres:
 
Presidenta: Anselm Serra Gomis
Vicepresident: Stefi Pons Missaglia
Secretària: Beneta Orfila Arias
Tresorera: Josep Pons Sans

Vocals:
Miren García Fernández
Toni Olives Gomila
Miquel Cardona SeguíCom fer-se soci de l'AMPA?

La quota per família és de 25 euros a l'any.

Si voleu ser socis heu d'emplenar el full d'inscripció i juntament amb el justificant de pagament de la quota, dipositar-lo a la bústia de l'AMPA o contacteu amb nosaltres a través del bloc.

L'AMPA està oberta a tothom, per això volem convidar a tots els pares i mares de l'escola a participar-hi en la mesura que els sigui possible: de manera puntual en alguna de les activitats que s'organitzen al llarg del curs o bé de manera més continuada dins d'alguna de les comissions.

És molt important que hi hagi pares i mares disposats a col·laborar per poder tirar endavant projectes i activitats. Cadascú hi participa en la mesura que pot i qualsevol petita col·laboració sempre serà benvinguda.


Animeu-vos a col·laborar amb tots nosaltres!!!