dilluns, 22 d’abril del 2013


Després d’un any i mig, el dia a dia no ens ha fet perdre de vista que allò que ens va fer començar la lluita continua vigent, la qualitat de l’educació segueix amenaçada per la realitat de les retallades i per la imminent aprovació de la LOMQE, el decret de convivència i el decret del trilingüisme.
Per tot açò, el 25 d’abril de les 16.30h. a les 19 h.TANCA’T PER L’EDUCACIÓ al CEIP Sa Graduada.


Mares, pares, professorat i alumnat som la comunitat educativa i som els únics que podem frenar les ofensives contra l'educació pública tant del nostre govern autonòmic com de l’estatal.

No esperem que un altre ho faci per nosaltres!

Lluitant també eduquem!

TANCA’T PER L’EDUCACIÓ
al CEIP Sa Graduada
de les 16.30h. a les 19.00h.







dilluns, 15 d’abril del 2013

Hola a tots,

Us adjuntem els cartells anunciant la presentació del best-seller d'aquest Sant Jordi a Menorca!!!!

Es tracta d'una Guia turística de Menorca feta per fiets i per a fiets, que tindrà lloc el proper divendres 26 a les 19:30 a la sala d'actes de l'IES Joan Ramis i Ramis.

El coordinador del projecte ha estat en Miquel Mas, el nostre Cap d'estudis, i en l'el·laboració de la guia hi han participat un total de 12 alumnes de diferents escoles de Maó (per part de Sa Graduada, na Daniela, n'Urik, en Gonzalo i n'Auba).

A més, podreu xerrar amb tots ells el dissabte 20 a la paradeta de llibres de la Llibreria Fundació a partir de les 11:00.

Us esperam a tots,



divendres, 12 d’abril del 2013


El proper dia 14 d’abril, al Teatre Principal de Maó, representació del musical PAU, EL MUSSOL, a benefici de la tasca d'ASPANOB de suport a les famílies amb fillets amb càncer, desplaçats a hospitals de referència de Palma i de Barcelona. 
                                         Us encantarà!!! 
Podeu veure un video promocional a https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SOd2Ncm1oOo


La setmana del 15 d'abril es durà a terme a MENORCA una campanya de sensibilització de l'us de  sistemes de seguretat per a menors per part de les policies locals.



dimarts, 9 d’abril del 2013

El diumenge 28 d’abril 2013, LA SALLE MAÓ organitza la I Cursa Solidària CIUTAT DE MAÓ, en benefici de l’esport i de l’ONG Proideba.

La inscripció es podrà realitzar des del 27 de març fins al 26 d’abril. 
El preu de la inscripció serà de 2 € per a les categories menors (cadet i inferiors) i de 7 € per a la resta de les categories.
Per apuntar-se a la cursa, us podeu inscriure a la plana de ELITECHIP : www.elitechip.net_ <http://www.elitechip.net/>

La recollida de dorsals serà un dia abans de la cursa, el dissabte 27, a INTERSPORT o el mateix dia, a l’aparcament de l'escola, una hora abans de començar la cursa.

Estau tots convidats a participar!