dimarts, 1 d’octubre del 2013

COMUNICAT DE FAPA

Benvolguts companys i benvolgudes companyes,

Diumenge vàrem viure un moment històric a la nostra comunitat i les famílies hem tingut un paper molt important, amb l’actitud de suport als docents i responsabilitat en l’educació dels nostres fills i filles.

Així doncs aquest clam, nascut a l’àmbit educatiu, ha superat totes les expectatives i creiem que no es pot ignorar. Aquest clam ha aportat claredat sobre l’opinió de les famílies i m’atreviria a dir que de tot un poble pel que fa a les polítiques actuals.

I ara què?

Ara esperam una resposta ràpida per part del govern i també esperam que els docents sàpiguen gestionar la situació amb les eines que els hem donat però cal un marge i caldrà mantenir la nostra confiança en ells com hem fet fins ara.

No dubteu que tots volem que retorni la normalitat a les escoles, pares, mares, alumnes i docents per motius obvis i no oblideu que va ser la conselleria qui va tardar 8 dies en convocar la primera reunió de negociació però insistim en que cal donar marge de negociació per a gestionar correctament la situació i que tant de sacrifici no es tanqui de qualsevol manera.

Si d’alguna cosa sabem les mares i els pares és de paciència i sabem que el poc que quedi de vaga revertirà positivament en els nostres infants d’ara endavant.

Per tot això, us demanam que mantingueu la vostra postura d’unitat amb la resta de la comunitat educativa i continueu amb les accions de pressió que hagueu iniciat fins ara. Com sempre, qualsevol iniciativa serà benvinguda i estudiada perquè se li pugui donar difusió.

A més, us recomanam que com a APIMA demaneu una entrevista urgent amb els vostres batles i batlesses perquè es comprometin, vos expliquin què han fet i què pensen fer per a resoldre la situació que patim.

Res més companys i companyes, a la junta directiva ens sentim molt orgullosos de formar part d’aquesta comunitat educativa i vos assegurem que farem tot el que estigui a les nostres mans perquè el curs recuperi la seva normalitat al més aviat possible.

Vicenç Rodrigo
President de FAPA MALLORCA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada