dimecres, 27 de febrer del 2013


Activitats del Museu de Menorca en el marc dels actes organitzats pel Consell Insular en la celebració del Dia de les Illes Balears




Exposició “Objectes per a l’altra vida. La Col·lecció Humbert Ferrer”


La Col·lecció Humbert Ferrer” presenta un conjunt arqueològic únic pel seu gran valor científic i museístic. Es mostren més de cent objectes d’època talaiòtica i romana provinents d’unes coves funeràries, exhumats a principis del s. XX. La col·lecció privada va ser donada al Consell Insular de Menorca al 2011 i, des de llavors, el lot arqueològic ha estat objecte d’estudi i sotmès a diversos processos de conservació i restauració al Museu de Menorca, seu on tindrà lloc l’exposició que s’inaugurarà el 27 de febrer del 2013.


Jornades de portes obertes i visites guiades.
Els dies 26, 27 i 28 de febrer i els dies 2 i 3 de març seran jornades de portes obertes en què els tècnics del museu oferiran visites guiades amb un recorregut per l’exposició permanent: de la prehistòria a l’arribada dels romans (1r pis) i de l’època medieval al segle XX (2n pis). Es faran dos grups cada matí: un començarà la visita a les 10:00h i l’altre a les 12:00h.

Cal apuntar-se als grups a través del telèfon del Museu de Menorca 971 350955 o l’adreça electrònica hvanwalre@dgcultur.caib.es.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada